Ostoskori

0 item - 0,00 €

Yhtiöstä

Nyrkkeily- ja vapaaotteluvaatteiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa toivottaa kaikki nyrkkeilyä ja vapaaottelua harrastavat lämpimästi tervetulleiksi verkkokaupan kotisivuille www.mmapro.fi. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman kyseisten urheilulajien vaatteita ja varusteita, jotka edustavat alan parhaita brändejä kuten Tapout, Everlast, Venum, MMA Elite, Lonsdale, Affliction, Mike Tyson Collection ja Clinch Gear edullisimmilla Baltian maissa hinnoilla.

Kutsumme teidät myös käymään fitnes- ja kehonrakennusosastossamme, josta voi ostaa maailman kuulujen ja suosittujen brändien tuotteita. Me seuraamme alan uutuuksia jatkuvasti ja uusimme tuotevalikoimaamme. Heti kun kamppailulajivaatteiden markkinoille tulee uutuus, me pyrimme saamaan sen verkkokauppaamme.

MMAPro.fi-verkkokauppa on perustettu vuonna 2012 ja sen päämäärä on vapaaottelun ja nyrkkeilyn kehittäminen ja popularisointi Virossa verkkokaupassa myytävänä olevien vaatteiden avulla. Ymmärrämme hyvin, mitä tarkoittaa olla ammattiurheilija maassamme, jossa valtio ei rahoita kamppailulajeja riittävästi, siksi me pyrimme käyttämään joustavaa hintapolitiikkaa, joka edellyttää erilaisten alennusten ja kampanjojen järjestäminen. Laadukas asiakaspalvelu on meille tärkeimpiä liiketoiminnan osia. Tilauksen keräilyn yhteydessä me pyrimme valitsemaan parasta. Me tarjoamme sinulle runsaasti toimitustapoja, mukaan lukien ilmaisia vaihtoehtoja.

Urheilu ja sen popularisointi Virossa on tärkeä meille. Menestytään yhdessä, harrastukseen tarvitaan vain kaksi asiaa, halu ja varusteet. MMAPro.fi huolehtii jälkimmäisestä.