Ostoskori

0 item - 0,00 €

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot
(Voimassa 1.09.2015 alkaen)

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Bonum Trade OÜ (y-tunnus 12368886, reg. osoite Vägeva tee 44-17, Peetri, Harjumaa 75312, Viro). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Painetuilla tai brodeeratuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusosoite (Matkahuollolla, ei jakelua):

Bonum Trade OÜ
Tööstuse 48a
Tallinn, 10411
Viro

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta, emmekä lunasta Postilla toimitettuja palautuksia.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@mmapro.fi taikka postitse:

Bonum Trade OÜ
Tööstuse 48a
Tallinn, 10411
Viro

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio noutopisteeseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Bonum Trade OÜ käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.