Ostoskori

0 item - 0,00 €

Miksi ostaa meiltä?

TURVALLINEN OSTOS

Tavaroiden tilaaminen Knockout.ee-verkkokaupasta on turvallista. 100 % tavaran laatu, 100 % turvallinen ostos ja 100 % asiakkaan tyytyväisyystakuu. Olet taatusti tyytyväinen verkkokaupastamme ostokokemukseesi.

ILMAINEN TOIMITUS, JOS TILAUKSEN ARVO ON 100 EUROA JA YLI

Jos tilauksesi hinta ylittää 100 euroa, me toimitamme sinulle pakettisi Suomeen sisällä ilmaiseksi. Valitse haluamasi toimitustapa: Itella SmartPOST tai Suomen Posti. Toimitus muihin maihin on ilmainen, jos tilauksesi hinta on yli 150 euroa.

AMMATTITAITOINEN PALVELU

Me MMAPro.fi-verkkokaupassa panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun, mikä takaa asiakastyytyväisyyden. Tiimillämme on pitkäaikainen kokemus verkkokaupan alalla. Kysy meiltä ammattilaisen neuvoa ja konsultointia ja me autamme sinua mielellämme!

14-PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS 

Riskitön ostos. Kaikilla MMAPro.fi-verkkokaupan ostajilla on oikeus palauttaa verkkokaupasta ostetun tavaran 14 päivän kuluessa. Ellei ostamasi tuote jostain syystä sinulle sovi, me palautamme sinulle rahasi.

NOPEA JA TURVALLINEN TOIMITUS 

Me pakkaamme tavarat huolellisesti ja varmasti niin että ne säilyvät ehjinä kuljetuksen kuluessa. Voit olla varma että tilaamasi tuotteet toimitetaan nopeasti ja turvallisesti.